Mursketta ja murskekuljetukset Naantalin lähialueella

merimaskunmurske.fi myy ja toimittaa mursketta kotipihaan ja rakennustyömaille - meiltä löytyy maa-ainekset niin tieurakkaan kuin rakennusurakkaan. Saat meiltä edullisesti soraa ja kiviainesta (kivimurske ja sepeli) pieninä ja isoina erinä. Minimitilauksen paino 1 tonni. Toimitamme murskeen Naantalin alueelle - Merimaskuun ja Rymättylään kolmen päivän sisällä tilauksesta! Soita ja pyydä tarjouspyyntö murskeesta ja mursketoimituksesta. Murskeemme saatavilla olevat laadut: 0-8, 0-16, 0-35, 0-125 ja seulottu 12-25mm.

Murskemyyntiä ja -toimitusta moneen tarkoitukseen, meiltä löydät:

  • kalliomursketta
  • kivimursketta
  • maarakennusmursketta
  • tierakennusmursketta
  • jos tarvitset mursketta muuhun tarkoitukseen, kysy lisätietoja
merimaskunmurske.fi palvelee Raision, Naantalin, Merimaskun ja Naantalin alueella. Soita ja tilaa: Pasi / 0500 85 00 86, Tommi / 0400 457 700

Kuljetukset:

Kysy lisää: I & T Päivölä Oy tai soittamalla 0500 85 00 86.

Nopeaa ja sujuvaa mursketoimitusta

merimaskunmurske.fi on tunnettu nopeasta ja sujuvasta mursketoimituksesta. Myymme ja toimitamme soraa, kiviaineksia ja muita maa-aineksia kotipihaan ja rakennustyömaille. Valikoimassamme on mursketta moneen kokoon ja käyttöön. Teemme myös isompia määriä haluttua kokoa tilauksesta, kysy tarjousta. Palvelemme Naantalissa, Merimaskussa ja Rymättylässä. Soita tai lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla. Nopeimmin asiat hoituvat puhelimessa.

Palveluksessanne

Tommi Päivölä

Pasi Palojoki

Ota yhteyttä / Tarjouspyyntö